facebook tracking
Juho Kuusijärvi

Juho Kuusijärvi

eCommerce SEO Consultant – SEO

Olen Juho Kuusijärvi, hauska tutustua ja upea juttu että kiinnostuit (mielestäni) yhdestä Suomen parhaista työpaikoista!

Aloitin Arvo Partnersilla eCommerce SEO-konsultin tehtävissä vuoden 2020 alussa. Sitä ennen työskentelin n. 8000 henkilön rahoitus- ja vakuutusalan korporaatiossa. Kulttuurishokki oli siis melkoinen, kun siirryin n. 20 hengen yritykseen! Aluksi kyllä jännitti, että miten Juho pärjää pienemmässä yrityksessä, kun ennen olin vain tekijä massassa.

Vaihto oli kyllä yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Huomasin hyvin äkkiä, että Arvolla pääsee tekemään yhteistyötä Suomen merkittävimpien yritysten kanssa, organisaatio on läpinäkyvä ja ihmisistä välitetään oikeasti – eikä niin, että pidetään kerran vuodessa se 45 minuutin kehityskeskustelu joka tuntuu enemmän haastattelun ja hiillostuksen välimaastolta kuin läpinäkyvältä dialogilta. Turussakaan asuminen ei haitannut ollenkaan ja työajat ovat huomattavasti joustavampia kuin aiemmissa työpaikoissani.

Arvolla pääsin myös välittömästi näyttämään kykyni, sillä minut otettiin heti tekemiseen ja asiakasyritysten toiminnan kehityksen ideointiin mukaan.

Ekstrovertti kuvaa käsitteenä minua hyvin, ja löydätkin minut yleensä keskustelemassa kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Kun en tee töitä, harrastan laulamista, videopelejä ja vaimon kanssa oleskelua (ei arvojärjestyksessä).

Jos haluat vinkkejä kahvikeskusteluihin kanssani, olen kiinnostunut liiketoiminnasta, myynnistä, verkkokaupan tulevaisuudesta, musiikista, SEOsta, peleistä ja väittelemään siitä että mokkapalan oikea nimi on masaliisa.

Jos sinulle tulee mitään kysymyksiä joko tehtävästä tai jos olet muusta haaveileva korporaatiossa työskentelevä, kysy rohkeasti! 

juho.kuusijarvi@arvopartners.fi

+358 44 530 9194

Joko Arvo Partners Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@arvopartners.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta